Rail Nation: Clash!

Valmistaudu jännitykseen, 3 pelaajan vapaaotteluun… ja räjähdyksiin!

Oletko aina halunnut näyttää vastustajillesi kuka on tienoon paras konduktööri? Siinä tapauksessa meillä on yllätys sinulle! Ylpeänä esittelemme: Rail Nation: Clash! – Rail Nationia tavalla jota et ole ennen kokenut. Uusi minipelimme antaa sinulle mahdollisuuden ottaa mittaa pelaajista ympäri maailmaa, ja antaa sinulle mahdollisuuden voittaa ällistyttäviä palkintoja! Pelikierros kestää vain muutamia minuutteja – täydellinen pieneen ajantappoon ennen veturihallisi tason nousua.

Haasta kaksi vastustajaa kolmionmuotoisella kartalla. Jokainen on omillaan. Kunkin pelaajan kaupunki on heidän vetureidensa lähtöpaikka. Lähetä se teollisuudesta toiselle ja kerää tuotteita mahdollisimman pian niiden ilmaantuessa. Mutta muista: sinun on oltava nopea! Vastustajasi haluavat samat tuotteet kuin sinäkin, älä anna armoa vaan lapioi hiiltä kattilaan! Kuka kerääkään ensimmäisenä 10 tuotetta, voittaa kierroksen.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Lupasimme jännitystä… kukin juna jättää jälkeensä hohtavan vanan. Jos ajat veturillasi vastustajan jättämän reitin päälle, heidän junansa hajoaa kasaksi ruuveja ja muttereita. Hetken kuluttua he voivat lähteä uudella veturilla liikkeelle kaupungistaan. Sama kohtalo odottaa myös sinua, jos ajat oman reittisi päälle. Ja ennen kuin pääset kysymään: kyllä vain, junat voivat myös törmätä päätä pahkaa toisiinsa. Mahtavaa!

Ja voit kerätä myös muutakin kuin vain kerskailuoikeuksia. Rail Nation: Clash! Kilpailu on käynnissä kuukauden ajan, kesäkuun 19. päivästä heinäkuun 19. päivään, 2017. Kyseisenä aikana voit osallistua vain yhdellä tilillä, ja sinut palkitaan urasi saavutuksissa sijoituksestasi riippuen. Voit pelata viisi kierrosta päivässä, jotka vaikuttavat sijoitukseesi tilastoissa. Mutta harjoittelutilassa voit pelata niin monta kertaa kuin haluat. Kun kaikki peliaika on kulunut, saavat parhaat pelaajat urapisteitä ympäri maailmaa, joita he voivat käyttää uravetureidensa parantamiseen. Lisäksi onnekkaille voittajille on tiedossa Kultaa ja uuden uutukainen Dell-kannettava!

Toivomme, että olet tästä Rail Nation -kesätapahtumasta yhtä innoissasi kuin mekin!