Suuri matka alkakoon

Hyvät rautateiden ystävät,

Tänään esittelemme teille uraveturin kaikessa loistossaan, sillä voitte nyt laittaa sen itse raiteille. Tämä veturi on tästä lähtien uskollinen seuralaisenne. Kun se on kerran avattu, se on käytettävissä kaikilla yhteensopivilla palvelimilla ja kaikilla pelikierroksilla.

Haluamme juhlistaa tämän suuren matkan alkua teidän kaikkien kanssa!

Täältä löydätte kaiken tiedon yhdessä paketissa:

Mikä on uraveturi?

Uraveturi on henkilökohtainen veturisi, joka on aina käytettävissäsi. Sitä voidaan käyttää yhtä aikaa kaikilla pelaamillasi palvelimilla ja se on saatavillasi ikuisesti tästä eteenpäin. Voit parantaa veturiasi uravalinnassasi. Nämä parannukset ovat niinikään pysyviä.

Miten saat uraveturin hyppysiisi?

Veturi avautuu automaattisesti käyttöösi, kun saavutat uran tason 2. Löydät erityisen alasivun sitä varten urastasi.

Miten voin parantaa veturia?

Urapisteesi vaihdetaan tutkimuspisteiksi 1:1 -suhteessa. Voit sitten käyttää niitä uraveturiisi. Parannuksia on saatavilla nopeuteen, kiihtyvyyteen, vetokykyyn sekä luotettavuuteen. Voit myös avata sille kyvyn kuljettaa myöhempien kausien tuotteita.

Voiko uraveturia käyttää missä vain?

Kun se julkaistaan, uraveturi on käytettävissä sekä Europe- että Classic-skenaariossa saman tien. Koska USA-skenaario ei tällä hetkellä ole yhteensopiva tämän muutoksen kanssa, jatkamme pelikehitystä ja esittelemme uraveturin siellä myöhempänä ajankohtana. DE-101 Golden Gate ja US-102 Grand Central ovat poikkeus, kyseiset palvelimet käyttävät jo Europe-palvelinten teknologiaa. Uraveturi on saatavilla kyseisillä palvelimilla jo julkaisuvaiheessa.

Toivomme sinun pitävän paljon hauskaa uuden saavutuksesi parissa!
Rail Nation -tiimi