Vinkkejä & Jippoja

Oletko uusi pelaaja ja kaipaat vinkkejä parhaaseen alkuun? Vai oletko veteraani hiomassa parasta pelityyliään? Löydät täältä sarjan pikavinkkejä peliin.
Hyvät pelaajat, Rail Nationissa yksi asia on yli muiden: tiimihenki! Tulet pian huomaamaan, ettei oman rautatievaltakuntasi rakentaminen yksinään ole niin otollista kuin odottaisi. Työskentelethän siis yhdessä muiden yhdistysten, kaupunkien, ja lopulta myös megakaupunkien kanssa. Hyvä strategia, viekkaat sopimukset ja ystävällinen yhteistyö johtavat menestykseen ainutlaatuisen yhteishengen kannustamana. Ja mikä tärkeitä, näin koet Rail Nationin verrattoman viehätyksen ja hauskanpidon. Toivon sinulle rutkasti hauskoja Rail Nation -hetkiä! Bruno Hertlein, Pelisuunittelija"

Tiimityötä

Liity jo perustettuun yhdistykseen. Ei vain huikeita henkilökohtaisia hyötyjä, mutta opit samalla myös arvokkaita vinkkejä kanssapelaajiltasi. Yhdessä on yksinkertaisesti hauskempaa!

Junavaltakunta

Laajenna asemasi veturihallia aina kun vain pystyt. Näin voit omistaa enemmän junia ja kuljettaa enemmän tuotteita. Kasvatat tienestejäsi ja ansaitset arvovaltaa.

Sarjaliitäntä

Käytä ketjutettuja aikatauluja (esim. puu -> laudat, laudat -> kaupunki). Näin saat pidettyä tavaravaunusi täynnä ja ansaitset enemmän rahaa, usein myös arvovaltaa.

Asemanhallinta

Laajenna ravintolaasi, kauppakeskustasi ja hotelliasi ajoissa, mikäli pelaat aktiivisessa yhdistyksessä. Kanssapelaajasi keräävät bonuksesi puolestasi säännöllisesti.

Tutkimushuumaa

Laajenna laboratoriotasi tarpeeksi voidaksesi tutkia kunkin kauden kytkennät. Jos sinulla on tutkimuspisteitä jäljellä kauden vaihtuessa, voit alkaa tutkimaan uusia junia nopeammin. Kauden vaihtuessa, täysi pankkitili auttaa laajentamaan veturihalliasi mahdollisimman nopeasti.

Parempi yleisnäkymä

Käytä vimpaimia. Niiden avulla voit seurata kaikkien kaupunkien kehitystä, joihin olet rakentanut rautatieyhteyden, ja kerätä bonuksia yhdistyksesi jäseniltä vain yhdellä klikkauksella.

Yhteinen loppupeli

Kuudennen kauden jälkeen alkaa suurimpien megakaupunkien loppupeli. Pelaaminen yhtenä tiiminä, ja kokeneiden pelaajien kuuntelu ovat tärkeitä loppupelissä. Voitte niittää menestystä vain yhteistyöllä.

Ura urkenee

Pyri ansaitsemaan urasaavutuksia ja lunasta ne välittömästi. Tämä ei nosta vain uratasoasi, mutta antaa sinulle myös oman uraveturin, jonka kehittämistä voit jatkaa.

Tutustumiskierros

Kun olet tutustunut peliin ja pelannut muutaman kierroksen, vieraile muissakin Rail Nationin skenaarioissa. Tämä tekee pelikokemuksestasi monipuolisemman, kuin myös hieman hauskemman.

Tuoreita haasteita

Kokeneena pelaajana, sinun ei kannata jäädä erityistapahtumapalvelimista paitsi. Esimerkiksi Platform X -palvelimella voit aina löytää uusia pelimekaniikkoja.