Päivitysversio 4.2.0

Hei rautatieläiset,

Olemme jo antaneet runsaasti tietoa Päivitysversio 4.2.0:sta viime viikkojen aikana. Ensimmäiset palvelimet ovat jo saaneet päivityksensä. Ensi viikon loppuun mennessä, kaikki palvelimet on päivitetty versioon 4.2.0.

Tässä on kooste tärkeimmistä tiedoista. Päivitys tuo tullessaan joitain suuria muutoksia jotka olemme kehittäneet yhteistyössä pelaajien kanssa. Lisäksi päivityksen mukana tulee runsaasti virhekorjauksia ja välttämättömiä suorituskykypäivityksiä.

Kaikkea uutta sisältöä ei kuitenkaan avata kaikissa pelimaailmoissa välittömästi. Steam over Europe -palvelimet, sekä DE-101 and US-102 saavat kaiken uuden sisällön päivityksen myötä. USA-skenaarion palvelimet tarvitsevat kierroksen uudelleenkäynnistymisen, ennen kuin uusi sisältöä aukeaa niissä. Classic-palvelimet saavat aluksi vain uudet Plus-tilin ominaisuudet – joista kolme tulee saman tien päivityksen asennuksen yhteydessä. Yksityiskohtainen arvovaltanäkymä saapuu kun pelimaailmat käynnistetään uudelleen.

Seuraava yleiskuva antaa sinulle lisätietoja kaikkein tärkeimmistä päivityksen ominaisuuksista.

Suorituskyky ja virhekorjaukset

Latausajat ovat huomattavasti paremmat Päivitysversion 4.2.0 myötä. Tarkastimme myös tiettyjä toimintoja liittyen useiden vetureiden valintaan ja varmistimme eräiden ikkunoiden jouhevamman aukeamisen.

Myös virhekorjaukset ovat suuri osa tätä päivitystä. Työskentelimme kovasti parantaaksemme pelikokemustanne. Koko lista on saatavilla foorumin muutoslokialueella.

Käyttöliittymä

Käyttöliittymää parannettiin yhteistyössä pelaajien kanssa. Se näyttää jälleen enemmän Classic-version käyttöliittymältä. Kehitystyö kohdistui pääasiassa neljään eri osa-alueeseen: yleiskuvaan, luettavuuteen, johdonmukaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Otimme suuren askeleen eteenpäin, ja jatkamme työtä kohti uusia parannuksia.

Plus-tili

Plus-tiliä laajennettiin neljällä uudella ominaisuudella. Kovasti toivottu aikataulujen tallentaminen on viimein löytänyt tiensä peliin. Lisäksi, Plus-tili sisältää yksityiskohtaisen arvovaltanäkymän jota pelaajat ovat kaivanneet jo pitkän aikaa. Huoltosuodin ja takuuvarma bonusvideo lisäpalkintojen saamiseksi ovat myös osa pakettia. Päivityksen myötä Plus-tilin hinta nousee 150 Kultaan. Lokakuun loppuun saakka uusi Plus-tili on kuitenkin ostettavissa 100 Kullan hintaan, voit siis kokeilla uusia ominaisuuksia ilman lisäkustannuksia.

Vimpaimet

Vimpaimet ovat uusi tehokas työkalu Rail Nationiin. Listojen muodossa ne voidaan asettaa näytölle yksilöllisesti, niitä voidaan siirrellä ja niiden kokoa voidaan muutella. Niiden avulla voidaan myös tehdä useita toimintoja suoraan. Tällä hetkellä saatavilla on neljä erilaista vimpainta: yhdistys, veturit, kaupungit ja kilpailut. Lisää näitä apuvälineitä on jo suunnitteilla.

Keskustelu

Myös keskustelu on uudistettu Päivitysversiossa 4.2.0. Se on nyt kohdistettu käyttöliittymän kanssa ja sen asettelua sekä luettavuutta on parannettu. Ominaisuus tekstin kopioimiseksi näppäimistön pikanäppäinten avulla on palannut, useiden pelaajien toiveiden mukaisesti. Keskustelupalvelimen yhteyttä on parannettu.

Toivotamme sinulle hyvää matkaa ja peli-iloa!
Rail Nation -tiimi