Eurooppaan!

Koe nyt uusi Rail Nation “Steam over Europe”!

Ensimmäistä kertaa ikinä, Rail Nation – Steam over Europe tuo sinulle rautateiden lumon aidolla Euroopan kartalla. Strategiaa rakastavat pelaajat ympäri maailmaa voivat painaa täyttä höyryä 50:ssä aidossa kaupungissa, ja osallistua jännittävään alueelliseen kilpailuun.

Kuten aina Rail Nationissa, voit odottaa innolla realistisia ja yksityiskohtaisia höyry-, diesel-, ja sähkökauden junia ja vetureita, jotka kuljettavat 48:aa eri tuotetta matkustajia unohtamatta. Kaikki ominaisuudet aiemmista skenaarioista (classic ja USA) on täydennetty tuliterillä ominaisuuksilla.

Enemmän kuin koskaan, Rail Nation – Steam over Europe keskittyy peliyhteisön vuorovaikutukseen. Jotta kaupungit saavat kasvaa, on kuuluisat nähtävyydet parannettava yhteistuumin. Tuottavia eritysreittejä voidaan käyttää vasta kun useampi pelaaja on sijoittanut tietyn summan niiden parannuksiin.
Pelaajia voidaan äänestää pormestareiksi ja presidenteiksi, jotta yksilötason ponnistukset saadaan nivottua yhteen ja tehokkaiksi.
Toinen uutuus: laivat kuljettavat tuotteita kaikille Euroopan kymmenelle alueelle ja mahdollistavat harvinaisten tuotteiden kuljetuksen satamiin sekä eri alueiden pelaajien kanssakäymisen.

Uutta käyttöliittymää (tuttu mobiiliversiosta) käytetään ensimmäistä kertaa myös selainversiossa.