Rail Nation Masters

Jotain uutta lähestyy täyttä höyryä!

Voit kuulla sen jo kaukaa: suurin kilpailu jonka Rail Nation on koskaan nähnyt.

Rail Nationin viidennen syntymäpäivän kunniaksi, käynnistämme varsin erityisen pelikierroksen. Ylpeänä esittelemme: Rail Nation Masters.

Se tulee olemaan kuuden viikon kilpailu suurimpien kaupunkien, tehokkaimpien yhdistysten ja suurimpien pisteiden välillä yksilökilpailussa. Rail Nation Mastersissa, parhaat ja menestyneimmät pelaajat ympäri maailman ottavat yhteen.

Kierros pelataan express-palvelimena Rail Nation Classicissa. Ensimmäistä kertaa koskaan, Classic-palvelimessa on uusi käyttöliittymä, jonka olet jo kenties nähnyt USA- ja Steam over Europe-palvelimilta. Maailman aloituspäivämäärä on 29. tammikuuta 2018.

Jokainen Rail Nationin pelaaja, joka on jo saavuttanut kaksi tähteä tai enemmän – toisin sanoen suorittanut kierroksen Rail Nationissa 100 parhaan pelaajan joukossa – tulee saamaan paikkansa tässä kilpailussa.

Eikä siinä vielä kaikki. Jaamme myös jokerikortteja kaikkien niiden kesken, jotka eivät ole saavuttaneet kahta tähteä lukuisissa tapahtumissa. Pienellä määrällä luovuutta ja onnea, kuka tahansa voi osallistua Rail Nation Mastersiin.

Pelaajat ympäri maailman kohtaavat Rail Nation Mastersissa kilpaillakseen yhdessä ja toisiaan vastaan saadakseen Rail Nation Champion -tittelin. Kukin 19 saatavilla olevasta kielestä on valittavissa henkilökohtaiseksi palvelimen kieleksi. Jotkin ominaisuudet on myös otettu pois päältä pelikentän tasoittamiseksi. Niiden mukana ovat muun muassa bonuskoodien lunastaminen, superstarttipaketti ja ystäväkutsut. Myös edustajaominaisuus on kytketty pois päältä.

 

Luonnollisesti ne, jotka saavuttavat parhaat tulokset Rail Nation Mastersissa, voivat voittaa arvokkaita palkintoja pelikierroksen päättyessä.

Esimerkiksi, kaikki kolmen parhaan yhdistyksen jäsenet saavat Rail Nationin Kultaa sisältävät kupongit.
Tabletteja ja älypuhelimia annetaan parhaille yksilöpelaajille.

Joten nyt on aika valmistautua ja hioa strategiat kuntoon tätä erityistä tapahtumaa varten!
Lastaa junasi ja laita raiteet laulamaan!

 

Tietoja lyhyesti:

  • Alkupäivä: 29.01.2018
  • Classic
  • Uusi käyttöliittymä (ensimmäistä kertaa Classicilla)
  • Express-palvelin
  • Yksi kierros, yksi palvelin, ei karsintakierroksia
  • Monikielinen – kukin 19 kielestä on valittavissa pelissä
  • Jotkin ominaisuudet ovat poissa päältä: ystäväkutsut, superstarttipaketti ja bonuskoodit
  • Uraveturi on käytettävissä
  • Kaikki pelaajat, joilla on 2 tähteä tai enemmän, voivat osallistua automaattisesti
  • Lukuisista tapahtumista voi voittaa Jokerikortteja koodien muodossa