Tutustu peliin

Rautateiden intoa

  • Ryhdy rautatieyrittäjäksi ja rakenna oma valtakuntasi.
  • Tutki uusia vetureita ja tunne jatkuvasti kehittyvien teknologioiden huuma. Tarjolla on höyry-, diesel- ja sähkövetureita.
  • Kasvata rautatiejärjestelmääsi ja löydä tuottoisimmat reitit.

 
 
 
 
 
 
 
Pelaa nyt

Rail Nation – Täyttä höyryä eteenpäin

Rautateiden hurmaa – Miljoonat harrastajat ympäri maailmaa omistavat vapaa-aikansa rautateille, vetureille ja junille. Rautateiden pohjalta on luotu useita suosittuja lautapelejä, tietokonepelejä ja jopa televisio-ohjelmia. Yksikään verkkopeli ei ole kuitenkaan vanginnut yleisöään aiemmin.

Rail Nation -pelissä kaikki strategiapelaajat ja rautatiefanit voivat perustaa oman rautatieyhtiönsä, luoda tuottavia toimitusreittejä ja pelata muiden pelaajien kanssa voittaakseen pelin joko yhdessä tai yksin.

Рост городов возможен только при условии достаточного снабжения их товарами и пассажирами, в которых они нуждаются.

Rautatiemaailmassa kaikessa on kyse liikkeestä, minkä vuoksi pelistä löytyy dynaamista maastoa ja 3D-junamalleja. Jokaisen rautatiepohatan on kasvatettava varojaan ja oman yhtiönsä arvovaltaa suorassa kilpailussa muiden yhtiöiden kanssa. Junareiteistä ja tuotteiden hinnoista tehdään laskelmia oikeassa ajassa. Pelaajien on suunniteltava toimivia reittejä ja kattavia aikatauluja, ja toimitettava yhteensä 48:aa erilaista tuotetta. Karttuvien varojensa avulla he voivat kasvattaa junakaartiaan ja valita 36:sta höyry-, diesel- tai sähköveturista ja 48:sta erilaisesta vaunutyypistä.

Pelin aikana yhtiö voi palvella yhä useampia kaupunkeja ja vastata haasteisiin, joita kilpailu muita pelaajia vastaan synnyttää. Erikoislisenssien avulla pelaaja voi hankkia lisätuloja. Tuotetoimitukset kaupunkeihin voivat myös vaikuttaa kaupunkien kehitykseen.

İstasyon arazisinde alt yapıya yatırım yapmalısınız.

Pelaajat voivat myös kehittää omia rautatieasemiaan. Rail Nation -pelissä on mahdollista perustaa yhdistys, jossa ystävät ja ehkä jopa entiset kilpakumppanit voivat toimia yhdessä. Pelaajat voivat esimerkiksi palkata avukseen merkkihenkilöitä. Yhdellä palvelimella voi olla tuhansia pelaajia, jotka ottavat mittaa toisistaan.

Helppojen toimintojensa ja kaikenkattavan opastuksen ansiosta Rail Nation -peliin on helppo päästä mukaan. Peli sisältää myös edistyneempiä asetuksia strategiapelaajille. Yksi pelikierros kestää 3 – 4 kuukautta. Pelikierros sisältää kuusi peräkkäistä rautatiekautta ja niitä seuraavan loppupelin, jossa pelaajat ottavat toisistaan mittaa jännittävässä viimeisessä kilpailussa.

Yeni lokomotifler araştırmak ve geliştirmek, oyunda başarı kazanmak için çok önemlidir.

Rail Nation -peliä voi pelata ilmaiseksi kaikilla yleisimmillä selaimilla. Muutaman euron kuukausimaksua vastaan premium-asiakkaat pääsevät käsiksi useisiin hyötyihin, jotka tehostavat vetureiden rakentamista ja käyttöä.

Rail Nation -faktoja

Julkaisija: Travian Games GmbH
Kehittäjä: Bright Future GmbH
Tyyppi: Ilmainen selainpeli, vaatii Flashin
Laji: Rautatiestrategia
Alkoi: Avoin beta tammikuusta 2013 asti

Pelitietoja

  • 113 veturiparannusta
  • 50 kaupunkia kartalla
  • 1708 haaraa kartalla
  • Noin 500 hahmografiikkaa
  • 11 asemarakennusta, joissa on 294 tasoparannusta
  • 120 työntekijää
  • 25 pelaajaa yhdistystä kohti